Marloes Tenten

Marloes Tenten-DiepenmaatPodotherapie Voet op Maat

Marloes is in 2002 afgestudeerd aan de opleiding podotherapie van de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Na haar opleiding is zij als podotherapeut gaan werken in Twente en heeft daarnaast als docent aan de opleiding Podotherapie van dSaxion Hogeschool in Enschede gewerkt.

Van 2005-2012 heeft zij als mede-eigenaar van Anna-VitaPodotherapie gewerkt als podotherapeut in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Gouda.

Vanuit interesse in schoeisel en wetenschappelijk onderzoek heeft zij de opleiding ambachtelijk schoenmaken gedaan aan de Dutch Health Tech Academy en de opleiding Epidemiologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Vanaf 2012 is Marloes in deeltijd werkzaam als onderzoeker bij Reade, een revalidatie- en reumatologiecentrum in Amsterdam. Hier werkt zij aan verschillende wetenschappelijke onderzoeken bij reumapatiënten die worden behandeld met podotherapie.

In 2012 heeft zij Podotherapie Voet op Maat opgericht met een vestiging in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en Medisch Centrum Reeuwijk. In het Groene Hart Ziekenhuis maakt zij deel uit van het multidisciplinaire voetenteam voor de behandeling van de diabetische voet. In maart 2013 heeft Marloes een vestiging van Podotherapie Voet op Maat geopend aan de Kortekade bij LaMerDoor de samenwerking tussen LaMer en Podotherapie Voet op Maat biedt de Kortekade totale voetzorg onder één dak, met als meerwaarde gezamenlijke diagnostiek en behandeling voor complexe voetklachten door de orthopedisch schoenmaker en podotherapeut.

Meer informatie kunt u vinden op www.podotherapie-voetopmaat.nl.

Contact

Podotherapie Voet op Maat
Telefoon: 088-1100700
Email: info@podotherapie-voetopmaat.nl
Postadres: Postbus 3030, 3003AA, Rotterdam

Locatie Rotterdam Kralingen
Kortekade 14A, 3032GR Rotterdam

Locatie Groene Hart Ziekenhuis, Jozef-locatie
Graaf Florisweg 77-79, 2805AH Gouda

Locatie Medisch Centrum Reeuwijk
Kaarde 13A, 2811RW Reeuwijk

Scroll naar boven