• header-4-la-mer-orthopedische-schoenen.jpg

Over La Mer Orthopedie

Mauritz Vlot, zoon van een meesterschoenmaker, realiseerde in 2005 zijn droom door een eigen bedrijf ‘in de schoenen’ te starten. Ambachtelijk werken en luisteren naar de klant, de belangrijkste uitgangspunten van Mauritz, zijn verweven met La Mer. Zijn werkwijze bleek aan te slaan: velen liepen reeds comfortabel en tevreden de winkel uit. 

Wij zijn lid van de NVOSSEMH gecertificeerd en een SVGB Erkend leerbedrijf.

Klachtenvrij lopen in stijlvolle schoenen

Voor sommige klachten is het noodzakelijk om een orthopedische (werk)schoen te dragen. Tal van andere klachten kunnen al verlicht worden door uw confectieschoen aan te passen, eventueel met een steunzool, of door tijdelijk een verbandschoen te dragen. Belangrijk is dat u weer klachtenvrij kunt lopen. Daarnaast wilt u er natuurlijk stijlvol uitzien.

Op maat gemaakt

La Mer Orthopedie creëert uw goed zittende en mooie schoen van A tot Z. Elke schoen is individueel maatwerk. Op basis van uw fysieke uitdagingen en uw wensen vervaardigen onze vakmensen uw (semi-)orthopedische schoen. Dat gebeurt in ons eigen atelier in Rotterdam, met gebruikmaking van de meest moderne technieken. U heeft een ruime keuze uit leersoorten, kleuren en uitstraling (klassiek, modern of sportief). Wij werken desgewenst ook samen met diverse specialisten, zoals orthopeden, revalidatieartsen, fysiotherapeuten en podotherapeuten.

Wij komen ook naar u toe

De hoofdlocatie van La Mer Orthopedie bevindt zich in Rotterdam Kralingen. Om de stap naar een (semi-)orthopedische schoen voor u gemakkelijker te maken, komen we ook naar diverse andere locaties. Tijdens ons spreekuur adviseren we u over de verschillende mogelijkheden om u weer klachtenvrij te laten lopen. Daarnaast is het mogelijk om uw (semi-)orthopedische schoen, orthopedische werkschoen, aangepaste confectieschoen met steunzool óf verbandschoen, direct aan te meten.

Aanmeetlocaties

Wij hebben diverse locaties door heel Nederland

Vindt uw locatie
Scroll naar boven