• header-14-la-mer-orthopedische-schoenen.jpg
Home ›› Orthopedische Schoenen Nijmegen

Orthopedische schoenen Nijmegen zorgen voor klachtenvrij lopen

Schoenen waarin u zich prettig voelt én die goed zijn voor uw gevoelige voeten, benen en gewrichten. Dat vindt u bij La Mer orthopedische schoenen Nijmegen. We hebben een uitgebreide collectie aan modellen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. We helpen u aan een (semi-)orthopedische schoen naar uw smaak.

Het beeld over orthopedische schoenen is achterhaald. Een schoen die voor extra ondersteuning zorgt, kan ook mooi zijn. Bij La Mer orthopedische schoenen in Nijmegen luisteren we naar de klant. Op basis van uw fysieke uitdagingen en uw wensen vervaardigen onze vakmensen (semi-)orthopedische schoenen. In ons atelier in Rotterdam vervaardigen we met de modernste technieken een goedzittende en mooie schoen.

Orthopedische schoenen Nijmegen La Mer
Adviesgesprek aanvragen

Orthopedische schoenen Nijmegen

De hoofdlocatie van La Mer Orthopedie is in Rotterdam gevestigd. We merken dat klanten van ver komen voor op maat gemaakte orthopedische schoenen. Om de stap naar (semi-)orthopedische schoenen kleiner voor u te maken, hebben we nu verschillende aanmeetlocaties in Nederland. Met La Mer orthopedische schoenen Nijmegen zitten we dichter bij u in de buurt. U kunt een afspraak met ons maken voor het aanmeten van onder andere (semi-)orthopedische schoenen, orthopedische werkschoenen, aangepaste confectieschoenen en verbandschoenen.

Bij La Mer orthopedische schoenen Nijmegen heeft u keuze uit een grote collectie schoenen. Ze zijn verkrijgbaar in vele leersoorten en kleuren. Van klassiek tot modern. Voor ieder wat wils. Sommige voetklachten kunnen we oplossen of verzachten met aanpassingen aan uw eigen schoenen. Deze schoenen moeten wel voldoen aan bepaalde eisen.

Orthopedische schoenen Nijmegen
Adviesgesprek aanvragen

Onderhoud orthopedische schoenen Nijmegen

Wanneer wij de orthopedische schoenen aan u overdragen, vragen we u goed voor de schoenen te zorgen. In uw eigen belang, want de orthopedische schoenen gaan langer mee als u ze goed onderhoudt. La Mer orthopedische schoenen Nijmegen raadt u aan om dagelijks van schoenen te wisselen, zodat uw schoenen kunnen luchten. Daarbij is het van belang om uw schoenen regelmatig te poetsen.

Wij adviseren u graag over de juiste producten om uw schoenen goed te onderhouden. Een belangrijk onderdeel van een goede verzorging van uw orthopedische schoenen is het tijdig laten uitvoeren van reparaties. Hiervoor kunt u uiteraard ook bij La Mer terecht. We voeren de reparaties uit in onze eigen werkplaats in Rotterdam.

U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek bij La Mer Orthopedische schoenen Nijmegen. Op donderdagen hebben we spreekuur op locatie aan de Berg en Dalseweg 101. We adviseren u over de verschillende mogelijkheden om u weer klachtenvrij te laten lopen. Het is mogelijk om één van onze orthopedische schoenen direct aan te meten. De locatie in Nijmegen is goed te bereiken, zowel met de auto als met het OV. U kunt gratis parkeren bij de locatie. Buslijnen 2 en 880 stoppen voor de deur bij halte Mesdagstraat.

Adviesgesprek aanvragen

U kunt uw voorkeur opgeven vanaf 2 dagen na de huidige dag. Een afspraak op zondag is niet mogelijk.
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Scroll naar boven