• header-2-la-mer-orthopedische-schoenen.jpg

U bent hier: Home > Meer informatie > Orthopedische schoenen Amsterdam

Orthopedische schoenen Amsterdam

Voetklachten hebben een grote impact op uw leven. U gebruikt uw voeten immers dagelijks en voelt die vervelende pijn bij iedere stap. Hierdoor vermijdt u wandelingen met uw partner, uw kinderen of uw hond. Dat is erg jammer en bovendien niet nodig. Er is namelijk een oplossing waardoor u jarenlang klachtenvrij kunt lopen: orthopedische schoenen. La Mer Orthopedische Schoenen creëert orthopedische schoenen in Amsterdam op maat, in iedere stijl die u maar wilt.

Orthopedische schoenen Amsterdam

De meeste mensen gaan ervan uit dat orthopedische schoenen saai en grof zijn en alleen door ouderen worden gedragen. Maar dit geldt niet voor de orthopedische schoenen uit Amsterdam. La Mer Orthopedische Schoenen vervaardigt ze op maat met de modernste technieken. Hierdoor kunnen we mooie, kwalitatief hoogwaardige schoenen creëren in diverse stijlen: van klassiek tot modern. U kunt ze nauwelijks onderscheiden van confectieschoenen en ze zijn geschikt voor jong en oud.

Orthopedische schoenen Amsterdam

Gratis adviesgesprek

Waarom orthopedische schoenen?

Orthopedische schoenen zijn een uitkomst bij voetproblemen of rug-, bekken-, schouder- en nekklachten. Ze bieden goede ondersteuning en geven meer stevigheid. Hierdoor kunt u zich gemakkelijker voortbewegen; op een gezonde manier en zonder pijn. Onze orthopedische schoenen worden vervaardigd door specialisten die nauw samenwerken met orthopeden, een revalidatiearts, fysiotherapeuten en podotherapeuten. Daarnaast luistert de orthopedische schoenmaker in Amsterdam uitvoerig naar uw wensen en smaak. Het eindresultaat: schoenen waarin u heerlijk loopt en waarmee u ook nog gezien wilt worden. Schoenen waar u trots op kunt zijn!

Dames, heren en semi-orthopedisch

Onze orthopedische schoenmaker in Amsterdam vervaardigt damesschoenen, herenschoenen, semi-orthopedische schoenen, kinderschoenen en werkschoenen. Van sportief en stoer tot zakelijk en chique: wat betreft dames- en herenschoenen is alles mogelijk. Indien u dat wenst kan onze orthopedische schoenmaker in Amsterdam eveneens een uniek ontwerp maken dat volledig aansluit op uw smaak. Tussen onze semi-orthopedische schoenen en confectieschoenen ziet u werkelijk geen verschil. Deze orthopedische schoenen in Amsterdam kunt u in uiteenlopende breedtematen bestellen uit onze voorraad. Ze zijn ruim, extra comfortabel en u kunt de voetbedden aanpassen. Heeft u voetafwijkingen, zoals hamertenen? Dan vervaardigen we deze schoensoort wel op maat.

Kinder- en werkschoenen

Op gebied van kinderschoenen hebben we ook diverse oplossingen op maat. En deze schoenen zijn niet alleen voor kinderen met platvoeten of een aangeboren voetafwijking. Integendeel. Er kunnen veel meer redenen zijn om op jonge leeftijd voor aangepaste schoenen te kiezen. Door in een vroeg stadium met stevige, goede schoenen te beginnen, kunnen klachten in de toekomst voorkomen worden. Onze orthopedische schoenen in Amsterdam voor werk zijn vooral veilig en praktisch. Het is belangrijk dat u comfortabel en zonder risico uw functie kunt blijven uitoefenen.

Orthopedisch schoenmaker Amsterdam

Neem contact op

Orthopedische schoenmaker Amsterdam

Wilt u graag orthopedische schoenen en zoekt u een orthopedische schoenmaker in Amsterdam? Maak vooral een afspraak met onze specialist. De eerste afspraak is een gratis adviesgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Onze locatie is gevestigd in de Revacare Amsterdam.

Gratis adviesgesprek

Aanvragen

U kunt uw voorkeur opgeven vanaf 2 dagen na de huidige dag. Een afspraak op zondag is niet mogelijk.
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Scroll naar boven