• header-17-la-mer-orthopedische-schoenen.jpg
medisch maar ook mooi
door verzekeraars erkende leverancier
goede kwaliteit
gemaakt in eigen atelier

« Terug

4xM; mensen, mode, medisch, maatwerk

blanco-la-mer.png25 nov

Mauritz is eigenaar van en het creatieve brein achter La Mer Orthopedische schoenen. Hij is het liefst op de werkvloer waardoor u hem als maatnemer kunt treffen op de locaties Alblasserdam, Hoogvliet, Rotterdam of Waddinxveen. Bent u nieuwschierig naar wat hem drijft in zijn werk, lees dan snel verder.

mauritz-vlot

Het schoenmakersambacht sprak me als kind al aan.

Mauritz is opgegroeid in een familie van schoenmakers. Het is dus niet gek dat het vak hem als kind al aansprak. "Het is een mooi ambacht waarin je veel creativiteit in kunt zetten om bepaalde probemen met lopen en staan op te lossen." Het is voor Mauritz iedere keer weer een uitdaging om een mooi paar schoenen op te leveren.

4xM

Maatnemer zijn is een leuke mix van 4xM; mensen, mode, medisch, maatwerk. Het werken met mensen is bijzonder boeiend. We proberen in de lijn van een persoon een schoen te ontwerpen. Het dient een medisch doel, namelijk; pijn verlichten of de voet beschermen.

Weinig dingen zijn fijner dan leer zien, voelen, ruiken

Mauritz wordt er blij van als hij iets neer kan zetten wat kwaliteit heeft en dit ook uitstraalt. Maar ook de geur van leer maakt hem een gelukkig mens. Weinig dingen zijn fijner dan leer zien, voelen, ruiken en dit inpassen in een ontwerp, passend om de voet en passend bij de klant.

« Terug

Scroll naar boven