• header-17-la-mer-orthopedische-schoenen.jpg
medisch maar ook mooi
door verzekeraars erkende leverancier
goede kwaliteit
gemaakt in eigen atelier

« Terug

Maatnemer Amber stelt zich voor

blanco-la-mer.png07 okt

Komt u naar Alblasserdam of Rotterdam voor het aanmeten van uw orthopedische schoenen, dan is de kans groot dat u geholpen wordt door maatnemer Amber. Om alvast kennis met haar te maken hebben we haar een paar vragen gesteld. Leest u mee?

amber-van-mourik

Ik wordt erg blij van de dankbaarheid van klanten

Waarom ben je maatnemer geworden?
In het verleden heb ik een lange tijd in een tassenwinkel gewerkt als verkoper. Via mijn creatieve opleiding werk ik al een aantal jaren als onderwerkmaker en patroontekenaar (productie werkplaats). In dit werk ging ik het contact met klanten missen wat ik wel had in de tassenwinkel. Als maatnemer kan ik het creatieve combineren met het contact met mensen en het leek me een erg mooie manier om mensen te helpen.

Wat vind je leuk aan je job als maatnemer?
Het leuke aan maatnemer zijn is dat je in aanraking komt met veel verschillende klanten met ieder een eigen verhaal. Daarnaast vind ik de variatie in taken fijn. Van administratief werk tot creatief uitvoeren.

Waar wordt je blij van in je werk?
Ik wordt erg blij van de dankbaarheid van klanten voor wat we doen. Ook wordt ik blij van het samenwerken met zoveel verschillende collega's met ieder eigen kwaliteiten en specialisaties. Hierdoor is er iedere dag iets te leren.

Waarom ben jij goed in wat je doet?
Doordat ik eerst onderwerkmaker en patroontekenaar ben geweest kan ik goed meedenken in oplossingen en het maken van een mooi product.

« Terug

Scroll naar boven