• header-17-la-mer-orthopedische-schoenen.jpg
medisch maar ook mooi
door verzekeraars erkende leverancier
goede kwaliteit
gemaakt in eigen atelier

« Terug

Amber en Nienke: Orthopedisch schoentechnicus in opleiding

la_mer_orthopedie02 apr

Amber en Nienke zijn onze orthopedisch schoentechnicus in opleiding. Zij helpen mee aan het oplossen van voetproblemen en zorgen ervoor dat onze cliënten zo goed mogelijk kunnen bewegen.

Met deze interne opleiding bij La Mer Orthopedisce Schoenen zijn Amber en Nienke deel van ons team. Ze zorgen ervoor dat onze cliënten beter om gaan met hun beperking of lichamelijk probleem. Ze werken van A tot Z aan het product en houden de kwaliteit goed in de gaten!

Wat doet een orthopedische schoentechnicus?

Als orthopedisch schoentechnicus maak je schoenen voor mensen met een voetafwijking. De orthopedisch schoentechnicus onderzoekt wat voor schoen geschikt is voor de cliënt en meet de voet precies op. Daarna maakt de orthopedisch schoentechnicus een ontwerp van de schoen. Wanneer dit gedaan is, wordt er een gipsafdruk gemaakt, een leest gemaakt en het patroon wordt afgewerkt. Als de schoen helemaal klaar is, past de cliënt de schoen. Zo kan er gekeken worden voor eventuele aanpassingen aan de schoen.

Heb jij ook interesse in het vak van orthopedisch schoentechnicus? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we jou ook intern opleiden!

Amber_la_mer_orthopedie Nienke_la_mer_orthopedie

« Terug

Scroll naar boven